Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incomplete map?
04-02-2012, 05:49 AM,
#1
Posts: 1
Threads: 1
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Incomplete map?
RaspBerry Offline Wood Chopper View worlds
Ive tried uploading my map three times, and each one says its incomplete?
Quote
04-02-2012, 11:24 AM,
#2
Posts: 1,174
Threads: 117
Joined: Feb 2011
Reputation: 47
RE: Incomplete map?
skeight Offline Administrator View worlds
********
(04-02-2012, 05:49 AM)RaspBerry Wrote: Ive tried uploading my map three times, and each one says its incomplete?

You are required to have a Title, Description and Screeshot before the world is rendered.

If you go to your maps then you can edit one of the existing ones to have these elements and it will automatically be added to the render queue.
Quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)