Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Changing Map Description Kicks off Re-Render
02-06-2013, 08:21 AM,
#1
Posts: 44
Threads: 13
Joined: Apr 2012
Reputation: 2
Changing Map Description Kicks off Re-Render
sstruzik Offline Premium View worlds
***
I noticed this yesterday and confirmed it today. Changing your map description causes the map to be re-rendered, even if the "Render Again" box is not checked.

I am using:

Windows 8 x64
Chrome 24

Thanks!
Quote
02-07-2013, 11:08 AM,
#2
Posts: 1,174
Threads: 117
Joined: Feb 2011
Reputation: 47
RE: Changing Map Description Kicks off Re-Render
skeight Offline Administrator View worlds
********
I can't seem to reproduce this bug. Is anyone else having this same problem?

Sometimes the new javascript files don't get loaded by the browser and you may be missing an update. You could try refreshing with Control-F5 or Shift-F5.

Is anyone else experiencing this?
Quote
02-08-2013, 09:48 AM,
#3
Posts: 44
Threads: 13
Joined: Apr 2012
Reputation: 2
RE: Changing Map Description Kicks off Re-Render
sstruzik Offline Premium View worlds
***
I'll try it on my home machine. When I reproduced the issue I was at work and behind a proxy too.

Thanks!
Quote
02-08-2013, 02:13 PM,
#4
Posts: 1
Threads: 0
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
RE: Changing Map Description Kicks off Re-Render
RobTurboGA Offline Premium View worlds
***
Yes, this just happened to me and I came here to see if anyone else had it.

OSX in Firefox.
Quote
02-18-2013, 04:48 PM,
#5
Posts: 1
Threads: 0
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
RE: Changing Map Description Kicks off Re-Render
brb Offline Premium View worlds
***
Same issue here. Ubuntu 12.04, Chromium Browser. Premium user; changed description and unchecked "show spawners." "Render Again?" was left unchecked.

Quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)