Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Ozweego Grey Two
01-10-2021, 07:00 PM,
#1
Posts: 3
Threads: 3
Joined: Jan 2021
Reputation: 0
Adidas Ozweego Grey Two
jwxk6a2f Offline Wood Chopper View worlds
[Image: OZWEEGO_Shoes_Grey_FV9656_010_hover_standard.jpg]


Deze nieuwe colorway van het model, genaamd de adidas Ozweego Signal Green, heeft een checkschoen.com Chalk White, Signal Green en Legend Ink kleurenschema. Het bovenwerk van gemengd materiaal wordt geleverd met een witte basis die vervolgens wordt gecompenseerd door de hits Signal Green, Legend Ink en Sail die op de overlays staan. Een Sail-tussenzool en Legend Ink-buitenzool maken de look compleet.


Eerdere versies van de Ozweego bevatten een casino-verwijzend roze aanbod, een glanzende Adidas Schoenen Rood neopreen make-over en paren die de Pride-maand hebben geëerd. Het nieuwste Ozweego-pakket dat hier te zien is, gaat echter nog een stap verder door een collage van blauwe, oranje en zwarte bladeren toe te voegen aan de technische mesh-basis van de sneaker.


De adidas Ozweego is geïntroduceerd in een nieuwe colorway van Adidas Ozweego Grey Two voor zijn laatste iteratie dit seizoen. Met een constructie van mesh en leer, is het grootste deel van het profiel wit weergegeven, terwijl subtiele grijze accenten prominent aanwezig zijn op de Three Stripes-branding. Bovendien sieren iriserende biezen de omtrek van de oogjes en zijpanelen om het ontwerp uit te spreken, terwijl een bijpassende witte adipreen rubberen zool de stijl afmaakt.


Het zwarte paar Nieuwe Trending legt een grotere nadruk op materialen door de mesh-, leer- of suède-componenten niet in een print te bedekken. In plaats daarvan is de veelkleurige print gebruikt om de hielcup, de drie strepen aan de zijkant en kleine segmenten op de overlays op het middenpaneel te accentueren. Er is meer kleur gebruikt om de kenmerkende plastic buis van de schoen die rond het silhouet loopt op te fleuren.


https://www.checkschoen.com/
Quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)