Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(request)Tectonicus config
08-27-2013, 04:09 AM, (This post was last modified: 08-27-2013, 02:29 PM by TheNotch3000.)
#1
Posts: 2
Threads: 1
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
(request)Tectonicus config
TheNotch3000 Offline Wood Chopper View worlds
I've seen that minecraftworldmap uses tectonicus,
I want to render on my pc, I tried it but can't get it working.
Does anyone knows what config minecraftworldmap uses so I can get similar results?
Quote
08-27-2013, 10:34 AM, (This post was last modified: 08-27-2013, 10:37 AM by Nathangorr.)
#2
Posts: 824
Threads: 24
Joined: Apr 2012
Reputation: 39
RE: (request)Tectonicus config
Nathangorr Offline Premium View worlds
***
(08-27-2013, 04:09 AM)TheNotch3000 Wrote: I've seen that minecraftworldmap uses tectonicus,
I tried it but can't get it working.
Does anyone knows what config minecraftworldmap uses so I can get similar results?

Are you using a modpack map, such as FTB or Tekkit? That can cause it. Also, if the map is over 1GB you need to get premium to upload it, if you upload a 1GB map it will not load the display map.

As you can see here, when I use FTB or Tekkit it will not display to map because the map doesn't know what to look for. http://www.minecraftworldmap.com/worlds/KZnPp
Quote
08-27-2013, 02:31 PM,
#3
Posts: 2
Threads: 1
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
RE: (request)Tectonicus config
TheNotch3000 Offline Wood Chopper View worlds
Sorry for being totally unclear, I meant to say that minecraftworldmap renders my world fine, but I can't get tectonicus to work on my pc. So I want to try the config settings that minecraftworldmap uses.
Quote
08-27-2013, 02:49 PM, (This post was last modified: 08-27-2013, 02:49 PM by Nathangorr.)
#4
Posts: 824
Threads: 24
Joined: Apr 2012
Reputation: 39
RE: (request)Tectonicus config
Nathangorr Offline Premium View worlds
***
Have you looked at the sample config files that Tectonius provides? I'm not sure if our site owner skeight would be willing to give you his config because I think it was custom made by him.

Sample Config - http://www.triangularpixels.com/Tectonic...Config.xml
Layer Config - http://www.triangularpixels.com/Tectonic...Config.xml
Block Config - http://www.triangularpixels.com/Tectonic...Config.xml
Quote
08-27-2013, 06:31 PM,
#5
Posts: 1,174
Threads: 117
Joined: Feb 2011
Reputation: 47
RE: (request)Tectonicus config
skeight Offline Administrator View worlds
********
I actually use Overviewer to render the maps now. Way faster.

http://overviewer.org/
Quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)