Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spawn Point?
12-08-2014, 05:15 PM,
#1
Posts: 1
Threads: 1
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Spawn Point?
kexth Offline Wood Chopper View worlds
How do you choose the spawn point of the player when uploading a world?
Quote
12-09-2014, 01:56 PM, (This post was last modified: 12-09-2014, 02:02 PM by Nathangorr.)
#2
Posts: 823
Threads: 24
Joined: Apr 2012
Reputation: 39
RE: Spawn Point?
Nathangorr Offline Premium View worlds
***
Use the command "/setworldspawn" while in your world to set the world's spawnpoint. This must be done before you upload your world to this site. Cheats must be enabled to use this command, if cheats are off open a lan world from the pause menu and select "Allow Cheats: ON" to temporarily enable them.
Quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)