Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Map seems to be stuck in rendering/ Queue
06-29-2015, 02:30 PM, (This post was last modified: 06-29-2015, 02:34 PM by crasherfilms.)
#1
Posts: 15
Threads: 2
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Map seems to be stuck in rendering/ Queue
crasherfilms Offline Premium View worlds
***
My main world appears to be stuck in the queue.
Maps from other members seem to be going through.

It's been there for most of the day, about an hour ago I resaved for rerendering.

Unless I'm blind, I haven't seen any error messages.

Crasher Film's LP World #2:
http://www.minecraftworldmap.com/worlds/...-81/-2/0/0
Quote
07-02-2015, 05:43 PM,
#2
Posts: 15
Threads: 2
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
RE: Map seems to be stuck in rendering/ Queue
crasherfilms Offline Premium View worlds
***
Google Chrome has been acting up on me lately.
I'll try uploading through Firefox.
Quote
07-02-2015, 05:52 PM,
#3
Posts: 823
Threads: 24
Joined: Apr 2012
Reputation: 39
RE: Map seems to be stuck in rendering/ Queue
Nathangorr Offline Premium View worlds
***
(06-29-2015, 02:30 PM)crasherfilms Wrote: My main world appears to be stuck in the queue.
Maps from other members seem to be going through.

It's been there for most of the day, about an hour ago I resaved for rerendering.

Unless I'm blind, I haven't seen any error messages.

Crasher Film's LP World #2:
http://www.minecraftworldmap.com/worlds/...-81/-2/0/0
Your render seems to be completed, but the queue seems to still be displaying it at a rendering state. Is the render that the site is displaying the most up-to-date version?
Quote
07-02-2015, 06:07 PM, (This post was last modified: 07-02-2015, 06:09 PM by crasherfilms.)
#4
Posts: 15
Threads: 2
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
RE: Map seems to be stuck in rendering/ Queue
crasherfilms Offline Premium View worlds
***
Thanks for the reply. Smile
The map isn't displaying the current version.

If you look at the castle while in Cave Mode, there are two rectangles (Underground Base).

The southern rectangle has a room next to it with fences inside.
Some of the vines in that room should be gone due to tnt exploding, the floor should be deformed too.

I'll upload it again tonight, but through firefox instead of chrome
Quote
07-02-2015, 08:09 PM, (This post was last modified: 07-04-2015, 04:45 PM by crasherfilms.)
#5
Posts: 15
Threads: 2
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
RE: Map seems to be stuck in rendering/ Queue
crasherfilms Offline Premium View worlds
***
I made a new .zip file, uploading now..
If it works, something new should be on the castle.

Hours later...

Now it's uploaded via firefox and a message pops up...

HTTP. Error: 500. File: 1_8 Pre1.zip

7-4-15 6:45pm est
I'm reuploading now...


Attached Files
.png   mwm http-500.png (Size: 56.9 KB / Downloads: 6)
Quote
07-05-2015, 12:16 AM, (This post was last modified: 07-05-2015, 12:19 AM by Nathangorr.)
#6
Posts: 823
Threads: 24
Joined: Apr 2012
Reputation: 39
RE: Map seems to be stuck in rendering/ Queue
Nathangorr Offline Premium View worlds
***
(07-02-2015, 08:09 PM)crasherfilms Wrote: I made a new .zip file, uploading now..
If it works, something new should be on the castle.

Hours later...

Now it's uploaded via firefox and a message pops up...

HTTP. Error: 500. File: 1_8 Pre1.zip

7-4-15 6:45pm est
I'm reuploading now...
I'm sorry for the late reply, I completely forgot to check this thread. I'm not sure how much this will matter, but rename the zip to 18Pre1.zip and try again. I'm not sure how well the site handles zips with spaces and UFC 8 characters. Also, make sure that the zip does not contain anything but the world itself. If the issue still occurs tell me and I will try to get ahold of skeight.
Quote
07-05-2015, 06:47 AM,
#7
Posts: 15
Threads: 2
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
RE: Map seems to be stuck in rendering/ Queue
crasherfilms Offline Premium View worlds
***
I have reuploaded successfully. The blown up portion of the u-base rendered, but the "testing blocks" on the castle didn't.

I'll change the name.
The only extra files I can think of are MCEdit files, I didn't have problems uploading with these files before the MWM update.
I'll have to check the world later for more.
Quote
07-06-2015, 12:41 PM, (This post was last modified: 07-06-2015, 12:49 PM by crasherfilms.)
#8
Posts: 15
Threads: 2
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
RE: Map seems to be stuck in rendering/ Queue
crasherfilms Offline Premium View worlds
***
I changed the name to: JaredCruesMainWorld.

I deleted all MCEdit temp folders, nothing was in those folders.
But it seemed to take a while to delete those folders, odd.

There is a screenshot of the folder, multiple level.dat files with different names.

This world was created in the 1.8 Pre1 snapshot.


Attached Files
.png   JCMW zipped file.png (Size: 87.24 KB / Downloads: 6)
Quote
07-06-2015, 02:35 PM,
#9
Posts: 15
Threads: 2
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
RE: Map seems to be stuck in rendering/ Queue
crasherfilms Offline Premium View worlds
***
Uploading again...
No other file changes.
Quote
07-06-2015, 10:44 PM,
#10
Posts: 15
Threads: 2
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
RE: Map seems to be stuck in rendering/ Queue
crasherfilms Offline Premium View worlds
***
It seems like the world is stuck in the queue again.

I'm not sure if it is something in the files or my internet is worse than usual.
Quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)