Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I think the update may have broken...
08-10-2012, 05:20 AM, (This post was last modified: 08-10-2012, 05:20 AM by warlordjones.)
#1
Posts: 32
Threads: 10
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
I think the update may have broken...
warlordjones Offline Member View worlds
*
the res cap...I have 5 reuses and when i went to make another it brigs up the max res error message.....

could an admin look into this plz?
Quote
08-10-2012, 08:09 AM,
#2
Posts: 1,174
Threads: 117
Joined: Feb 2011
Reputation: 47
RE: I think the update may have broken...
skeight Offline Administrator View worlds
********
(08-10-2012, 05:20 AM)warlordjones Wrote: the res cap...I have 5 reuses and when i went to make another it brigs up the max res error message.....

could an admin look into this plz?

I've fixed this up in the config files and it will take effect on the next server restart.
Quote
08-10-2012, 09:24 AM,
#3
Posts: 32
Threads: 10
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
RE: I think the update may have broken...
warlordjones Offline Member View worlds
*
Thank you! The speed of the staff team at responding to problems/questions is one of the reasons that makes the MC world map server so amazing! Smile Skeight FTW!
Quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)